16 Ιούλιος 2019, 17:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιούλιος 2019, 17:38

Η ΟΣΕΠΕ για το θάνατο της Αναστασίας Ανδρεάδου

  • Συντετριμμένος ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» μετά το ξαφνικό θάνατο μέλους του

Η οικογένεια της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη (ΟΣΕΠΕ) και ο Σύλλογος Ποντίων Λουντβιχσχάφεν θρηνεί τον ξαφνικό χαμό ενός αγαπημένου τους προσώπου, της Αναστασίας Ανδρεάδου. Η κηδεία της θα γίνει στην ελληνική εκκλησία της γερμανικής πόλης (Λουντβιχσχάφεν), την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 10 το πρωί.

Αντί στεφάνων, η οικογένειά της επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στο νοσοκομείο Hospiz, στο οποίο η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή.

«Η κοινωνική της δράση μέσα από τον Σύλλογο Ποντίων Λουντβιχσχάφεν και την Ομοσπονδία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Η αγάπη της για την ιστορική μας πατρίδα τον Πόντο, η λατρεία της για την Ελλάδα ήταν το βασικό κίνητρο στην ενασχόλησή της με τα κοινά. Θυσίασε την ξεγνοιασιά της νιότης και με υπερηφάνεια υπηρετούσε τους θεσμούς πάντα με γνώμονα το γενικό καλό. Δυστυχώς όμως έχασε την μεγάλη μάχη, την μάχη για τη ζωή, την άνιση μάχη με την επάρατο νόσο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της και όλο τον ποντιακό ελληνισμό της Ευρώπης» αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΣΕΠΕ.

«Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια όσο και στο Σύλλογο Ποντίων Λουντβιχσχάφεν. Καλό ταξίδι αγαπητή Αναστασία στη γειτονία των αγγέλων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Συλλογοι