15 Ιούλιος 2019, 19:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούλιος 2019, 18:47

Δείτε γιατί Έλενα Παπαρίζου, Marcus & Martinus και Alcatrash μπήκαν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (βίντεο)

  • Δείτε γιατί Έλενα Παπαρίζου, Marcus & Martinus και Alcatrash μπήκαν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (βίντεο)

Τρία συλλεκτικά αντικείμενα με μεγάλη συναισθηματική αξία, προσφέρουν Έλενα Παπαρίζου, Marcus & Martinus και Alcatrash στη δράση MAD for a Cause προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ευχές τεσσάρων  παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Στην πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης, την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ με την υποστήριξη του MAD, μπορούμε να πάρουμε μέρος όλοι μέσω της «Ομάδας Προσφοράς».

Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet, επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που επιθυμούμε να αποκτήσουμε και παίζουμε στις δοκιμασίες για να συγκεντρώσουμε πόντους. Όσο εμείς παίζουμε, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιεί τέσσερις παιδικές ευχές.

Ο χρυσός δίσκος με τίτλο Mambo! της Έλενας Παπαρίζου, το τζιν τζάκετ των Marcus & Martinus και το midi keyboard των Alcatrash που διατίθενται στους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ μέσω της «Ομάδας Προσφοράς» έχουν ιδιαίτερη αξία για τους καλλιτέχνες, όπως εξηγούν στα παρακάτω βίντεο:

MAD for a Cause μέσα από πολύ απλά βήματα
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause”  περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε  χωρίς χρέωση  την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store).
  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε.
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους.
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).