14 Ιούλιος 2019, 23:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούλιος 2019, 00:19

Το Μιλγουόκι όρισε τη 14η Ιουλίου 2019 ως Ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο

  • Το Μιλγουόκι όρισε τη 14η Ιουλίου 2019 ως Ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο
    (Φωτ.: EPA / Tannen Maury)

Αφιερωμένη στον φετινό MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η 14η Ιουλίου 2019 σε όλο το Μιλγουόκι, σύμφωνα με την προκήρυξη που φέρει την υπογραφή του επικεφαλής της κομητείας Κρις Άμπελε.

Giannis Antetokounmpo day είναι η σημερινή στην κομητεία.

Στο επίσημο έγγραφο περιγράφονται όλα τα κατορθώματα του σούπερ σταρ των Bucks τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (27,7 πόντοι κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι και εξαιρετική άμυνα), ενώ γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο του στη φετινή πορεία της ομάδας αλλά και στο χαρακτήρα του.


Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για το έγγραφο σε μεγαλύτερη ανάλυση (πηγή: Twitter / Chris Abele)

Ο «Greek Freak», πάντως, δεν εφησυχάζει, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι παρά τα αγωνιστικά του κατορθώματα βρίσκεται ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων του. «Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Εάν είμαι σε μια τέτοια κατάσταση ξανά, στους τελικούς περιφέρειας, θα αντιδρώ καλύτερα, θα παίζω καλύτερα, θα εκτελώ καλύτερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Πρώτα απ' όλα, κοιτάω τον εαυτό μου πριν από κάθε άλλον. Προσπαθώ να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να δουλέψω στο παιχνίδι μου», τόνισε μιλώντας σε οπαδούς των Ελαφιών, σε μια μεγάλη γιορτή που στήθηκε στο περιθώριο του Fiserv Forum.