12 Ιούλιος 2019, 13:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιούλιος 2019, 12:55

Κλείνουν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα

  • Κλείνουν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα
    (Φωτ.: Facebook / Total Africa Cup of Nations)

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής μπήκε στην τελική ευθεία, καθώς την Κυριακή θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Στις 19:00 θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός και στις 22:00 θα γίνει η σέντρα στον δεύτερο. Οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Οι ηττημένες θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση στον μικρό τελικό, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Δυνατές συγκινήσεις με συναρπαστικά παιχνίδια και αρκετές εκπλήξεις έχει προσφέρει μέχρι τώρα η διοργάνωση, έτσι οι ημιτελικοί αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση, τους σκόρερ και τα κόρνερ
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για τους δύο ημιτελικούς του Κόπα Άφρικα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, στο λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, στη νίκη με μηδέν παθητικό, στη διαφορά νίκης, στην πρώτη και στην τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, στον αριθμό των κόρνερ των δύο ομάδων και του αγώνα, στο πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, στη νικήτρια των κόρνερ, στον σκόρερ του πρώτου γκολ, του τελευταίου γκολ και οποιουδήποτε γκολ, στο τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal, στην ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, στα μονά/ζυγά γκολ, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, και στο ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.