9 Ιούλιος 2019, 19:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιούλιος 2019, 19:06

«Εμφύλιος» στην Ελληνική Λύση: Μήνυση Βελόπουλου σε υποψήφιο βουλευτή!

  • «Εμφύλιος» στην Ελληνική Λύση: Μήνυση Βελόπουλου σε υποψήφιο βουλευτή!
    (Φωτ.: Facebook / Ελληνική Λύση)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας και πρώτος σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση Θανάσης Νασίκας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο Κυριάκος Βελόπουλος για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο «εμφύλιος» στο κόμμα ξεκίνησε από τις δηλώσεις του αγροτοσυνδικαλιστή και πρώην δημάρχου Τυρνάβου μετά την απόφαση του προέδρου να κρατήσει την έδρα στη Λάρισα και ουσιαστικά να τον «καθαιρέσει» από βουλευτή.

Η επιλογή του Κυριάκου Βελόπουλου δυσαρέστησε ιδιαιτέρως τον Θανάση Νασίκα, ο οποίος μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι ήταν αυτός που με προσωπική δουλειά και χρήματα έστησε όλο τον κομματικό μηχανισμό στη Θεσσαλία, και ότι το 2016 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βοήθησε στο να ιδρυθεί η Ελληνική Λύση. «Άφιλος και ανέντιμος» ήταν τα δύο επίθετα που χρησιμοποίησε ο αγροτοσυνδικαλιστής για τον Κυριάκο Βελόπουλο, στον οποίο καταλογίζει ότι δεν τήρησε τη δέσμευσή του ότι η έδρα της Λάρισας ανήκει στον αγροτικό κόσμο. Μάλιστα, ο Θανάσης Νασίκας αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την Ελληνική Λύση.

Κατόπιν αυτών των δηλώσεων, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε μήνυση τόσο στον παρ’ ολίγον βουλευτή όσο και στον γιο του. Ο Θανάσης Νασίκας συνελήφθη χθες στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.