5 Ιούλιος 2019, 19:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιούλιος 2019, 18:29

Ατύχημα με ποδήλατο στη Μάνη για τον Τζέφρι Πάιατ

  • Ατύχημα με ποδήλατο στη Μάνη για τον Τζέφρι Πάιατ
    Ο Τζέφρi Πάιατ (κέντρο) στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας 2019 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Την εκδρομή του στη Μάνη αναγκάστηκε να διακόψει εσπευσμένα ο Τζέφρι Πάιατ. Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα επιστρέφει στην Αθήνα μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Αμερικανός πρέσβης ευχαριστεί το προσωπικό του ιατρικού κέντρου της Αρεόπολης για την «εξαιρετική νοσηλεία» που έλαβε, αλλά και τους Έλληνες που του τηλεφώνησαν για να του ευχηθούν περαστικά.

Επίσης, εκφράζει τη θλίψη του που αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι τόσο γρήγορα και να επιστρέψει στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Πάτρα, ο Τζέφρι Πάιατ διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Αρεόπολης, όπου εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στην Αθήνα, συνοδεία ιατρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός πρέσβης έχει χτυπήσει στα δύο του πόδια.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβα μετά το πρόσφατο ατύχημα με το ποδήλατο στη Μάνη και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες φίλους μου που τηλεφώνησαν για να ευχηθούν περαστικά. Είμαι στεναχωρημένος που με έκανε να διακόψω το ταξίδι μου σύντομα, αλλά προσμένω να επιστρέψω στην Αθήνα για την ανάρρωσή μου» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter ο Τζ. Πάιατ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό πρέσβη, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημήτρης Μάνωλης.