14 Μάρτιος 2014, 11:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:28

Σοκαριστικές φωτογραφίες του Πιστόριους αμέσως μετά το φόνο

  • Απρόσμενες εξελίξεις στη δίκη Πιστόριους

Εικόνες σοκαριστικές. Φωτογραφίες του Πιστόριους αμέσως μετά το φόνο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου.

Εικόνες αμέσως μετά από μια δολοφονία που συγκλόνισε τους πάντες. Είναι οι πρώτες εικόνες που αντίκρισαν και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους, εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα της 14ης Φεβρουαρίου του 2013, όταν ο χρυσός Παραολυμπιονίκης σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Οι φωτογραφίες, ανάμεσά τους και μια με το πτώμα της άτυχης γυναίκας, προκάλεσαν σοκ ακόμη και στον ίδιο τον Πιστόριους, που για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα έκανε εμετό στη θέα όσων είδε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Παντού υπάρχουν αίματα: στους τοίχους, στο πάτωμα, στη σκάλα του σπιτιού του χρυσού Παραολυμπιονίκη στην Πρετόρια.

Φαίνονται επίσης το όπλο με το οποίο ο Πιστόριους πυροβόλησε και σκότωσε τη Στέενκαμπ, γιατί νόμιζε πως ήταν διαρρήκτης όπως υποστηρίζει, αλλά και το μπαστούνι του κρίκετ το οποίο χρησιμοποίησε για να σπάσει την πόρτα του μπάνιου, όπου είχε προσπαθήσει να κρυφτεί η άτυχη γυναίκα.

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ανάμεσα στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο δικαστήριο ήταν και μια με το άψυχο κορμί της Στέενκαμπ. Καθώς ο χειριστής του ειδικού μηχανήματος έδειχνε τις φωτογραφίες, έδειξε (κατά λάθος;) και μια με το αιματοβαμμένο κορμί του θύματος.

Ήταν η στιγμή που ο Πιστόριους έκανε εμετό στον πράσινο κουβά που βρισκόταν δίπλα του (την ίδια αντίδραση είχε και στην ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας) και αφού συνήλθε ρώτησε γιατί έπρεπε να εμφανιστούν αυτές οι φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, έκλεισε τον υπολογιστή που είχε μπροστά του. 

Δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου...

Πηγή: newsit.gr

Gallery