4 Ιούλιος 2019, 23:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιούλιος 2019, 00:03

Καταγγελία για ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη

  • Καταγγελία για ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη
    (Φωτ.: heavenmusic.gr)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε –σύμφωνα με καταγγελία– το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα ο Θέμης Αδαμαντίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή και του είπαν να επιστρέψει χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου. Στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια και έφυγαν.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στα επείγοντα ιδιωτικού θεραπευτηρίου, όπου θα παραμείνει για νοσηλεία καθώς φέρει βαριά χτυπήματα και μώλωπες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, η υπόθεση αυτή ταλαιπωρεί τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος, επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει –αν θέλει– το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο ΑΝΤ1 ο Αλ. Κούγιας, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.