14 Μάρτιος 2014, 08:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:28

Νεκρός ο 42χρονος Έλληνας αγνοούμενος στη Νέα Υόρκη

  • Νεκρός ο 42χρονος Έλληνας αγνοούμενος στη Νέα Υόρκη

Νεκρός βρέθηκε ο Έλληνας αγνοούμενος στη Νέα Υόρκη. Ο ομογενής Ανδρέας Παναγόπουλος κατοικούσε σε ένα από τα κτήρια που ισοπέδωσε η έκρηξη που σημειώθηκε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη

Tα σωστικά συνεργεία βρήκαν νεκρό τον Ανδρέα Παναγόπουλο στα συντρίμμια της πενταόροφης πολυκατοικίας, η οποία κατέρρευσε μετά από την ισχυρή έκρηξη που προκλήθηκε λόγω διαρροής γκαζιού.

Το πτώμα του ομογενή αναγνώρισε σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η σύζυγος του, Lisbeth Perez , στο νοσοκομείο. Οι οικείοι του ειδοποίησαν τις προξενικές αρχές ότι το πτώμα του 42χρονου ομογενή αναγνωρίστηκε και παρακάλεσαν η σορός του να επαναπατριστεί γρήγορα στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας μουσικός διέμενε στον 2ο όροφο του κτιρίου που κατέρρευσε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές αναζητούνται τουλάχιστον εννέα άτομα που ακόμη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα της έκρηξης.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Η σύζυγός του Λίσμπεθ Περέζ είχε μεταβεί σε νοσοκομείο όταν πληροφορήθηκε ότι ο 42χρονος νοσηλευόταν εκεί, αλλά μετά από αρκετή ώρα την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματίας με το συγκεκριμένο όνομα.

Οι συγγενείς και φίλοι του Έλληνα επιχειρηματία και μουσικού Ανδρέα Παναγόπουλου είχαν δηλώσει εξ αρχής ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης.

Μετά από την είδηση θανάτου του, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον στους οκτώ. Την ίδια ώρα δεκάδες τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Η έκρηξη προκλήθηκε την Τετάρτη από διαρροή υγραερίου και προκάλεσε την κατάρρευση δύο κτηρίων.

Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται για την ανεύρεση αγνοουμένων μέσα από τα συντρίμμια.

Σχετικά άρθρα

Τραγωδία από κατάρρευση κτιρίων στην Νέα Υόρκη. Ένας Έλληνας αγνοούμενος

Πηγή: madata.gr