29 Ιούνιος 2019, 10:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιούνιος 2019, 10:33

Σήμερα όλοι στο ποντιακό πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας!

  • Σήμερα όλοι στο ποντιακό πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας!
    (Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Τα τραπέζια έχουν στρωθεί, τα κιόσκια που θα προμηθεύουν τον κόσμο φαγητά και ποτά έχουν στηθεί, και η μεγάλη πίστα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους μουσικούς και χιλιάδες θεατές για χορό μέχρι το ξημέρωμα. Ο λόγος για το ποντιακό πανηγύρι του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», ο οποίος σήμερα διοργανώνει την καθιερωμένη του γιορτή, στις 21:00, στην πλατεία «19 Μάη» (τέρμα Σίφνου, Αγία Βαρβάρα). «Περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει και να διασκεδάσει σε ποντιακούς ρυθμούς στη μεγάλη γιορτή μας. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, όπως τότε στον Πόντο που τα πανηγύρια ήταν ένας τόπος συνάντησης και διασκέδασης για τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής» ανέφερε στο pontos-news.gr η πρόεδρος του σωματείου Σοφία Σαββίδου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο οι κρατήσεις αυξάνονται ώρα με την ώρα, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν πρώτα με το Σύλλογο.

«Είμαστε έτοιμοι να χαρίσουμε στον κόσμο που θα παρευρεθεί ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι και να τον κάνουμε να ξεχαστεί για λίγο από την καθημερινότητά του. Η οικογένεια του "Φάρου" έχει φροντίσει ως και την παραμικρή λεπτομέρεια», συμπληρώνει η Σ. Σαββίδου.

Στο γλέντι θα συμμετάσχουν ο Θεόφιλος Πουταχίδης με το επιτελείο του, ο Σταύρος Σαββίδης και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τον κόσμο μέχρι το πρωί.

  • Τηλέφωνα κρατήσεων: 6973301189, 6972429362.
  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.
Εκδηλωσεις