28 Ιούνιος 2019, 11:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιούνιος 2019, 11:27

Δείτε τους νικητές της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» που κέρδισαν συλλεκτικά αντικείμενα από Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα και SNIK – Πρωτοβουλία για καλό σκοπό

  • Δείτε τους νικητές της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» που κέρδισαν συλλεκτικά αντικείμενα από Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέιρα και SNIK – Πρωτοβουλία για καλό σκοπό
    Ο Edisol Agolli, ο οποίος κέρδισε το bomber jacket του SNIK, και η Ελένη Κωσταράκη, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ

Τα μέλη της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους και, χάρη στη δωρεάν συμμετοχή όλων στις δοκιμασίες της εφαρμογής, έγιναν πραγματικότητα οι ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδας).

Η πραγματοποίηση των παιδικών ευχών εντάσσεται στην πρωτοβουλία «MAD For a Cause»,  την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD.

Στην πρώτη δράση «MAD For a Cause» συμμετείχαν επίσης ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK, προσφέροντας από ένα προσωπικό τους αντικείμενο σε αυτό τον καλό σκοπό.

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσφερε το αγαπημένο του κοστούμι, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής. Η Ελένη Φουρέιρα πρόσφερε τις κόκκινες μπότες που φόρεσε κατά τη διάρκεια της προώθησης της συμμετοχής της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αναγράφουν το επίθετό της και τον τίτλο του τραγουδιού «Fuego». Ο SNIK πρόσφερε ένα bomber jacket, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον, με το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη σκηνή.


Η Έφη Λογοθέτη, η οποία κέρδισε τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα και η Φραντζέσκα Κούζα, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ

Τα συλλεκτικά αντικείμενα κέρδισαν τρία μέλη της «Ομάδας Προσφοράς» που πήραν μέρος στη δράση, έπαιξαν στις δοκιμασίες της εφαρμογής και συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους. Τα αντικείμενα παρέδωσαν στους νικητές συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ, οι οποίοι διατηρούν πρακτορεία στις περιοχές όπου διαμένουν οι τρεις νικητές.

Οι νικητές
Το κοστούμι του Σάκη Ρουβά κέρδισε η Φωτεινή Ρήγα και το παρέλαβε από τον Γιάννη Τοπτσίδη, ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μπουρνάζι με αριθμό 118658.

Τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα κέρδισε η Έφη Λογοθέτη και τις παρέλαβε από την Φραντζέσκα Κούζα, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι με αριθμό 119283.

Το bomber jacket του SNIΚ κέρδισε ο Edisol Agolli και το παρέλαβε από την Ελένη Κωσταράκη, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ίλιον με αριθμό 115696.


Η Φωτεινή Ρήγα, η οποία κέρδισε το κουστούμι του Σάκη Ρουβά, και ο Γιάννης Τοπτσίδης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ

Έρχεται ακόμη μια δράση για τα παιδιά
Η πρωτοβουλία «MAD for a Cause», η οποία είχε μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», ετοιμάζεται να υλοποιήσει και άλλες παιδικές ευχές μέσα στο καλοκαίρι, με την υποστήριξη καλλιτεχνών-έκπληξη.

Gallery