27 Ιούνιος 2019, 17:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιούνιος 2019, 17:10

GalisBasketball 3on3: Το μπάσκετ ταξιδεύει στη Ρόδο με τον ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)

Εντυπωσιακές φάσεις, μονομαχίες και προκλήσεις για διάσημους αθλητές και επίδοξους αστέρες του μπάσκετ περιλάμβανε το πρώτο τουρνουά μπάσκετ «GalisBasketball 3on3» που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Την παράσταση έκλεψαν οι αγώνες ομάδων με διάσημους αθλητές, καθώς και το «ΟΠΑΠ Skills Challenge», μια σειρά μπασκετικών δοκιμασιών μέσα σε μόλις 24 δευτερόλεπτα για όλους τους συμμετέχοντες.

Στον μεγάλο τελικό των VIP αγώνων η ομάδα «Rodos Palace» (Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Σοφία Σιγάλα, Χρήστος Κατεβαίνης, Κώστας Παπουτσής) κέρδισε την ομάδα «ΟΠΑΠ» (Μιχάλης Κακιούζης, Χρήστος Σαλούστρος, Εβίνα Μάλτση, Σπύρος Μήτσης, Κώστας Μητσού), ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση. Επίσης, τέσσερα άτομα ταξίδεψαν μαζί με τον ΟΠΑΠ στη Ρόδο και έζησαν την απόλυτη μπασκετική εμπειρία που προσέφερε το τουρνουά.

Το «GalisBasketball 3on3» θα συνεχιστεί στην Κω, στις 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019.

«Πρωταθλητής» και στο μπάσκετ με αμαξίδιο
Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνα επίδειξης στο μπάσκετ με αμαξίδιο με τη συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την ανάδειξη του αθλήματος. Στο πλαίσιο του τουρνουά ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ, βράβευσε τον «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη υποστήριξή του στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας.

Gallery