27 Ιούνιος 2019, 10:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιούνιος 2019, 14:18

Συντετριμμένος ο «Καπετάν Ευκλείδης» Αχαρνών από το θάνατο του Μπάμπη Χολίδη

  • Συντετριμμένος ο «Καπετάν Ευκλείδης» Αχαρνών από το θάνατο του Μπάμπη Χολίδη
    Γιώργος Ποζίδης, Μπάμπης Χολίδης, Στέλιος Μηγιάκης

Συντετριμμένο είναι το ΔΣ αλλά και τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» μετά την είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη στην ελληνορωμαϊκή πάλη Μπάμπη Χολίδη. Ο αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε ηλικία 63 ετών.

Ο Μπάμπης Χολίδης διατέλεσε πρόεδρος στην Λέσχη για πολλά χρόνια, και το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής "Ο Καπετάν Ευκλείδης" θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για το χαμό του σπουδαίου αθλητή ποντιακής καταγωγής και πρώην προέδρου της Λέσχης μας, Μπάμπη Χολίδη, ο οποίος διέπρεψε στην ελληνορωμαϊκή πάλη, όντας και Ολυμπιονίκης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

Όσο για το έργο του, τονίζονται τα εξής: «Όσοι από εμάς είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε και να συναναστραφούμε μαζί του, έχουμε να θυμόμαστε έναν άνθρωπο γεμάτο εντιμότητα και αλληλεγγύη, που αφιερώθηκε και αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή για την μεταλαμπάδευσή τους στις νέες γενιές. Η μεγάλη ποντιακή οικογένεια, αλλά και ο ελληνικός αθλητισμός, θρηνούν την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο αλλά και την τοπική κοινωνία».