25 Ιούνιος 2019, 10:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιούνιος 2019, 10:11

Σύλληψη ράπερ στην Καλλιθέα: Πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές

  • Σύλληψη ράπερ στην Καλλιθέα: Πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)

Με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου περί όπλων και τηλεπικοινωνιών συνελήφθη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην Καλλιθέα γνωστός τραγουδιστής της ραπ, το κοινό του οποίου ανήκει στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες. Οι αστυνομικοί εδώ και καιρό είχαν πληροφορίες για τον 35χρονο, τον οποίο έλεγξαν και για τη σύσταση συμμορίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ράπερ χρησιμοποιούσε ως βάση το στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί στην Καλλιθέα. Στη δικογραφία αναφέρεται ότι ο κύριος όγκος των «πελατών» ήταν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μία ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 35χρονος σε ένα από τα βίντεο που πρωταγωνιστεί.


(Φωτ.: Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής)

Στην έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν 160,7 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, δύο αεροβόλα περίστροφα, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα taser, έναν φορητό ασύρματο, έξι τρίφτες κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πέντε αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα και δύο Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.