24 Ιούνιος 2019, 18:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιούνιος 2019, 18:10

Απίστευτη βροχή στο Κιλκίς – Έκλεισε για λίγο ο δρόμος προς Αγ. Παντελεήμονα (φωτο)

  • Απίστευτη βροχή στο Κιλκίς – Έκλεισε για λίγο ο δρόμος προς Αγ. Παντελεήμονα (φωτο)
    (Φωτ.: Γ. Ζαγγελίδης για το pontos-news.gr)
  • Μεταβολή καιρού σήμερα – Έρχονται τοπικές βροχοπτώσεις και παροδικές χιονοπτώσεις 4
  • Βροχές και χιονοπτώσεις έως σήμερα το πρωί – Άνεμοι 9 μποφόρ στο Αιγαίο
  • Απίστευτη βροχή στο Κιλκίς – Έκλεισε για λίγο ο δρόμος προς Αγ. Παντελεήμονα (φωτο)

Καταρρακτώδης βροχή «μαστίγωσε» σήμερα το μεσημέρι την περιοχή του Κιλκίς με αποτέλεσμα, σύμφωνα με κατοίκους, γύρω στις 15:00 να κλείσει ο παλαιός δρόμος που οδηγούσε από την πόλη στον Άγιο Παντελεήμονα. Η βροχή διήρκεσε περισσότερο από 40 λεπτά υποχρεώνοντας τους πολίτες να μείνουν σε κλειστούς χώρους καθώς η μετακίνηση στους πλημμυρισμένους δρόμους ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Κι αυτό την ώρα που η δυτική Ευρώπη ετοιμάζεται το σαββατοκύριακο να δεχθεί κύμα καύσωνα!

Η Ελλάδα δεν αναμένεται να επηρεαστεί από το φαινόμενο καθώς βρίσκεται υπό την επιρροή βαρομετρικού χαμηλού που οδηγεί σε άστατο καιρό.

Οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και αργότερα σήμερα, στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, με τη θερμοκρασία να κυμανθεί από 32-35 βαθμούς Κελσίου.

  • Τις φωτογραφίες παραχώρησε στο pontos-news.gr ο Γιώργος Ζαγγελίδης, αναπληρωτής καθηγητής στον Τομέα Αγωνιστικών Αθλημάτων του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, λόγω της υλοποίησης της Σχολής Προπονητών Ζίου Ζίτσου της ΓΓΑ, στο Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων» - ΚΔΑΠ Ατέρμων.
Gallery