20 Ιούνιος 2019, 16:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιούνιος 2019, 11:28

Αποχαιρετιστήριο ποντιακό γλέντι στην Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς

  • Αποχαιρετιστήριο ποντιακό γλέντι στην Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς
    (Φωτ.: Κώστας Ζώης)
  • Αποχαιρετιστήριο ποντιακό γλέντι στην Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς
    (Φωτ.: Κώστας Ζώης)

Με ένα ποντιακό γλέντι τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς καλωσόρισαν το καλοκαίρι και ολοκλήρωσαν τις δράσεις τους. Χθες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον αποχαιρετιστήριο γλέντι, με χορούς και τραγούδια της αλησμόνητης πατρίδας.

Όλοι γλέντησαν με την καρδιά τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη θυμήθηκαν ωραίες στιγμές αλλά και δυσκολίες που πέρασαν τη σεζόν 2018-2019. Για τη 15ετή ανιδιοτελή προσφορά της στο σύλλογο τιμήθηκε η Αλκμήνη Θεοδωρίδου, τέως αντιπρόεδρος και υπεύθυνη των τμημάτων ποντιακής διαλέκτου & λογοτεχνίας, θεατρικής ομάδας και χορωδίας.

«Άλλη μια κοπιαστική, γεμάτη ενέργεια χρονιά πέρασε στην ιστορία [...]. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και στους φίλους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας πολύτιμο χρόνο, ηθική και υλική βοήθεια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη δική μας προσπάθεια, καθώς επίσης και τους συνεργάτες του συλλόγου, υπεύθυνους τμημάτων, μουσικούς και χοροδιδάσκαλο. Εύχομαι ο Σεπτέμβρης να μας βρει με υγεία και ακόμα περισσότερα μέλη», έγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Ζωής στο προφίλ του στο facebook.