19 Ιούνιος 2019, 15:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιούνιος 2019, 15:41

19χρονη πουλούσε πορνογραφικό υλικό στο Dark Web – Φωτογραφίες και από την 5χρονη αδερφή της

  • Τούμπα: Συλλήψεις και πρόστιμα για πάρτι σε διαμέρισμα
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Γυμνές φωτογραφίες από την 5χρονη ετεροθαλή αδερφή της αλλά και από δύο κορίτσια 16 ετών πουλούσε στο Dark Web (σκοτεινό διαδίκτυο) μια 19χρονη από τη Βουλγαρία που διαμένει στη Χαλκιδική. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ασχολήθηκε με υπόθεση παραγωγής παιδικού πορνογραφικού υλικού στην Ελλάδα – σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η 19χρνονη για έναν χρόνο παρήγαγε συστηματικά αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου.

Η κατηγορούμενη διέθετε προς πώληση 47 φωτογραφίες και 11 βίντεο. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης για τον εντοπισμό και την αναγνώριση ανήλικων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και διακίνησης οπτικοακουστικού υλικού μέσω διαδικτύου.

Σε έρευνες που έγιναν σε συνολικά πέντε σπίτια (ανάμεσά τους το δικό της και το σπίτι του Έλληνα συντρόφου της) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά, ένα τάμπλετ, έξι σκληροί δίσκοι, δύο φωτογραφικές μηχανές και τέσσερα τάμπλετ. Επίσης βρέθηκε ένα στιλέτο σε δερμάτινη θήκη, ένα πιστόλι, φυσίγγια και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη.