18 Ιούνιος 2019, 10:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιούνιος 2019, 10:26

Markopoulo Park: Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ

  • Markopoulo Park: Εντυπωσιακές αφίξεις και δύο τζακ ποτ
    Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ κατακτά το Τρόπαιο Επτανήσων

Μοναδικό θέαμα, με εντυπωσιακές αφίξεις και αρκετές εκπλήξεις απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2019 στο Markopoulo Park. Στη σημαντικότερη ιπποδρομία της ημέρας, το Τρόπαιο Επτανήσων, σε μια συναρπαστική κούρσα, η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ πήρε τη νίκη με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου.

Στη δεύτερη ιπποδρομία η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΟΓΓΥ πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας της.

Τζακ ποτ στο Σκορ 6 και στο Τετραπλό
Οι εκπλήξεις που έγιναν στην έβδομη ιπποδρομιακή συγκέντρωση έδωσαν σημαντικά κέρδη στους νικητές, ενώ σημειώθηκαν και δύο τζακ ποτ, στο Σκορ 6 και στο Τετραπλό της έκτης ιπποδρομίας. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, αφού μεταφέρεται στο Σκορ 6 το ποσό των 18.765 ευρώ και στο Τετραπλό το ποσό των 5.925 ευρώ.


Ο project manager της Ιπποδρομίες AE Βύρων Κακλόπουλος απονέμει το Τρόπαιο Επτανήσων στον ιδιοκτήτη της ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ Μάριο Κουτσομύτη

Στο Σκορ 4 βρέθηκαν έξι νικητές που κέρδισαν από 1.630 ευρώ. Οι δύο ήταν από την Αθήνα και οι υπόλοιποι από Μαρκόπουλο, Βούλα, Φάληρο και Χαλάνδρι.

Διασκέδαση για τα παιδιά στο Markopoulo Park
Για ακόμα μία Κυριακή το Markopoulo Park ήταν ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Πολλά παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου.


Συναρπαστικές ήταν οι ιπποδρομίες και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνι, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εξωτικά αλπακά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στο Family Club δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν face painting και ζωγράφισαν τους αγαπημένους τους ήρωες.