15 Ιούνιος 2019, 21:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούνιος 2019, 20:51

Λάμψη από Ferrari στην Πάτρα

  • Λάμψη από Ferrari στην Πάτρα
    Δεκάδες «αστραφτερές» Ferrari στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φαύστα Φραντζή)

Δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari βρίσκονται στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 9ου «Patras Motor Show», που διοργανώνουν οι Φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας (ΦΙΛΜΠΑ). Όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Νίκος Καπετανάκης, εκ μέρους της ΦΙΛΜΠΑ, έχουν φθάσει 35 Ferrari από το εξωτερικό, καθώς και μία από την Ελλάδα.

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα από την Ιταλία, ο Ν. Καπετανάκης είπε ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι μέλη της μεγαλύτερης λέσχης ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, της «Passione Rossa», και γιορτάζουν φέτος στην Πάτρα τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Σχετικά με το πώς αποφάσισαν να έλθουν στην Πάτρα τα μέλη της λέσχης «Passione Rossa», ο Ν. Καπετανάκης λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «είχαν δει το περσινό 8ο Patras Motor Show, τους άρεσε και μας έκαναν πρόταση, προκειμένου να πάρουν μέρος στην φετινή εκδήλωση». Παράλληλα, τονίζει ότι «η παρουσία των μελών της Club Passione Rossa, αποτελεί μία σημαντική προβολή της Πάτρας σε άλλες χώρες της Ευρώπης».

Τα αυτοκίνητα Ferrari έκαναν σήμερα το πρωί την εμφάνισή τους στην πλατεία Γεωργίου και αρκετοί Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ακριβοθώρητα αυτοκίνητα. Επίσης, τα ιταλικά αυτοκίνητα θα λάβουν μέρος στο 9ο Patras Motor Show, που πραγματοποιείται στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν περισσότερα από 300 εκθέματα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και μία σειρά από εκδηλώσεις.


(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φαύστα Φραντζή)

Με αφορμή την παρουσία των μελών της ιταλικής λέσχης, των υπόλοιπων συμμετεχόντων στο 9ο Patras Motor Show, καθώς και των επισκεπτών, ο Ν. Καπετανάκης υπογραμμίζει ότι «τονώνουν την κίνηση στην Πάτρα, αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα κατά την παραμονή τους στην πόλη». Τέλος, οι ιδιοκτήτες των 35 Ferrari από την Ιταλία, μετά την Πάτρα θα επισκεφθούν το νησί της Κέρκυρας.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ν. Κάνιστρας.