15 Ιούνιος 2019, 13:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούνιος 2019, 13:25

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι των ονείρων της

  • Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι των ονείρων της

Για ένα αξέχαστο ταξίδι με σταθμούς το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr. H κ. Σοφία Καζά πραγματοποίησε την εγγραφή της στο tzoker.gr μέσω πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι, με αριθμό 118538, συμμετέχοντας στην ειδική κλήρωση που έχει ήδη μοιράσει οκτώ ταξίδια σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η τυχερή παίκτρια δηλώνει πανευτυχής, καθώς γίνεται πραγματικότητα το όνειρό της να ταξιδέψει στο εξωτερικό για πρώτη φορά.

Μάλιστα, όπως είπε ενημερώθηκε για τα ευχάριστα νέα την ημέρα των γενεθλίων της. «Μόλις έμαθα τα νέα, δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ήταν από τα καλύτερα δώρα που έχω πάρει για τα γενέθλιά μου. Περίμενα πολλά χρόνια την ευκαιρία να κάνω ένα ταξίδι σε μια ξένη χώρα. Είχα επισκεφτεί το πρακτορείο για να συμπληρώσω ένα δελτίο Τζόκερ και βρέθηκα τυχαία με ένα εισιτήριο για τρεις από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου», είπε η κ. Καζά.

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του tzoker.gr θα πραγματοποιήσει το ταξίδι το ερχόμενο φθινόπωρο μαζί με το γιό της και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δεν βλέπει την ώρα να περάσει ο καιρός και να μπει στο αεροπλάνο».