14 Ιούνιος 2019, 13:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιούνιος 2019, 13:42

Καλαμαριά: Ο ψυκτικός που πήγε για το κλιματιστικό είναι ο δολοφόνος της 63χρονης!

  • Πιάστηκε με ένα κιλό ηρωίνη στα ΚΤΕΛ Λάρισας 3
    (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Ένας διαπληκτισμός για το κλιματιστικό οδήγησε στη δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Δράστης φέρεται να είναι ένας 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος θα οδηγηθεί σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την προανάκριση, ο 31χρονος, που είχε πάει και στο παρελθόν στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, είχε ραντεβού μαζί της το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να κάνει κάποιες τεχνικές εργασίες.

Ο ψυκτικός υποστήριξε ότι η 63χρονη του ζήτησε να κάνει κάποια έξτρα εργασία κάτι που εκείνος αρνήθηκε μιας και, όπως υποστήριξε, έπρεπε να ενημερωθεί πρώτα το γραφείο στο οποίο εργάζεται. Στην προανακριτική κατάθεσή του είπε ακόμα ότι εκείνη δεν του επέτρεπε να φύγει από το διαμέρισμα εάν δεν τελείωνε τη δουλειά στο κλιματιστικό. Ο διαπληκτισμός κατέληξε σε έντονη λογομαχία, και, σύμφωνα με τον 31χρονο, η γυναίκα τον χαστούκισε. «Τότε θόλωσα» είπε στους αστυνομικούς περιγράφοντας για ποιον λόγο πήρε το σφυρί από την τσάντα του και άρχισε να τη χτυπά. Οι θανατηφόρες σφυριές ήταν στο κεφάλι, ενώ τραύματα υπήρχαν και στα χέρια.

Τη σορό της 63χρονης ανακάλυψε την επόμενη ημέρα η κόρη της. Οι αστυνομικοί στράφηκαν στο περιβάλλον της γυναίκας, καθώς στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ψυκτικού είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.