15 Ιούνιος 2019, 17:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούνιος 2019, 17:10

Ο Σταύρος Καλεντερίδης σε ομιλία στη Φλώρινα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

  • Ο Σταύρος Καλεντερίδης σε ομιλία στη Φλώρινα για τη Συμφωνία των Πρεσπών
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Αρβανιτίδης)

Εκδήλωση με ομιλία του Σταύρου Καλεντερίδη για την επόμενη μέρα της Συμφωνίας των Πρεσπών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 11:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Φλώρινας.

«Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών η Μακεδονία παραμένει ζωντανή. Και θα παραμένει ζωντανή όσο υπάρχουν Ελληνίδες, Έλληνες και φιλέλληνες που αγωνίζονται γι’ αυτήν» αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Την ίδια μέρα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Ιδρύματος «Ακρόπολις» και των δράσεών του. Πρόκειται για ένα υπερκομματικό εγχείρημα από ελεύθερους πολίτες, το οποίο θα λειτουργήσει ως εθνικός φορέας προάσπισης των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας (Μακεδονία, Β. Ήπειρο, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο), προωθώντας τις εθνικές θέσεις, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

«Συνάπτοντας ευρείες συμμαχίες με δυνάμεις που χρόνια τώρα μάχονται για την υποστήριξη των εθνικών μας θεμάτων, το Ίδρυμα «Ακρόπολις» σκοπεύει να ενώσει τους υγιείς φορείς και να διεκδικήσει τη δικαίωση του ελληνισμού, μεταλαμπαδεύοντας τα φωτεινά πολιτιστικά στοιχεία της ελληνικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο» τονίζεται στο ΔΤ της εκδήλωσης.

Εκδηλωσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ17
ΙΟΥΝΙΟΣ
2019