10 Μάρτιος 2014, 08:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:29

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού, έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα

  • Χειμωνιάτικο το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού, έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στις πεδινές περιοχές, χιονόνερο στα ημιορεινά της Βόρειας Ελλάδας και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Βορειοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με τάση εξασθένησης από τις βραδινές ώρες.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες και χιόνια στα γύρω ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr