10 Ιούνιος 2019, 17:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιούνιος 2019, 16:35

Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών

  • Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών

Η τροποποίηση του καταστατικού και η εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα είναι μεταξύ των θεμάτων που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 19:00 στα γραφεία του σωματείου (Ψαρομηλίγκου 29, Κεραμεικός).

Επίσης, θα παρουσιαστούν η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και το έργο της διοίκησης.

Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους γραπτώς μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης όποιο μέλος επιθυμεί θα μπορεί να πάρει το λόγο για τρία λεπτά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων προς συζήτηση για τη λειτουργία της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών.

Όπως ορίζουν ο νόμος και το καταστατικό, εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 19:00 στον ίδιο χώρο. Εάν και τη δεύτερη φορά δεν υπάρξει ο απαιτούμενος αριθμός μελών, τότε η τρίτη και τελευταία συνεδρίαση ορίζεται για τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 19:00 στον ίδιο χώρο.