9 Ιούνιος 2019, 13:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιούνιος 2019, 13:30

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες διοργανώνουν το 1ο Straight Pride στη Θεσσαλονίκη

  • θεσσαλονικη 2
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» διοργανώνουν το 1ο Straight Pride Parade στη Θεσσαλονίκη, στις 22 Ιουνίου 2019. Στη σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στη σελίδα τους στο Facebook αναφέρονται τα εξής: «Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας. Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών».

Να τονίσουμε ότι την ίδια ημέρα, στις 22 Ιουνίου, στη συμπρωτεύουσα είναι προγραμματισμένη να γίνει η παρέλαση του 8ου Thessaloniki Pride.

Οι εκδηλώσεις του 8ου Thessaloniki Pride θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από τις 18 μέχρι τις 22 Ιουνίου, ενώ η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 19:00 από το Λευκό Πύργο.

Θυμίζουμε πως οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» σχεδίαζαν να κατεβάσουν σχηματισμό στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά κόπηκαν από το Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης και δεν κατέβηκαν στις κάλπες.