4 Ιούνιος 2019, 15:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Ιούνιος 2019, 15:22

Το γήπεδο της Καλαμαριάς ίσως μετονομαστεί σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης»

  • Το γήπεδο της Καλαμαριάς ίσως μετονομαστεί σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης»

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου μνημόσυνου του Χάρρυ Κλυνν από τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου, την Κυριακή 2 Ιουνίου στα Κοιμητήρια Καλαμαριάς, ανακοινώθηκε η πρόθεση να δοθεί το όνομά του στο γήπεδο της ομάδας, τιμώντας έτσι τον σπουδαίο καλλιτέχνη και τον πρώτο πρόεδρο της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται και άλλες εκδηλώσεις προ τιμήν του, οι οποίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε τον Χάρρυ Κλυνν. Πρέπει να αναγνωρίζουμε και ανθρώπους όχι μόνο μετά το θάνατο, αλλά και πριν. Θα το ονομάσουμε "Βασίλης Τριανταφυλλίδης". Όλοι συμφωνούν: ο όμιλος, οι παλαίμαχοι, οι πάντες. Η πρόταση θα κατατεθεί σύντομα και θεωρείται σίγουρο πως θα υλοποιηθεί, από τη στιγμή που το γήπεδο πήρε και άδεια για να διεξάγονται κανονικά αγώνες» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Τάκης Μπαλτίδης.

Κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου ανακοινώθηκε η πρόθεση του ομίλου να πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων προ τιμήν του μεγάλου φίλαθλου, αγωνιστή και ευεργέτη του Απόλλωνα Καλαμαριάς. «Ο Χάρρυ Κλυνν σφράγισε την Καλαμαριά ως καλλιτέχνης, και ως ποδοσφαιρόφιλος διαφήμισε την Καλαμαριά μας στα πέρατα της Ελλάδας. Οφείλουμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις μνήμης και ως Δήμος Καλαμαριάς να τιμήσουμε τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Του το χρωστάει η Καλαμαριά και ο Απόλλων. Επεσε ήδη στο τραπέζι το γήπεδο να πάρει το όνομά του» δήλωσε ο Μιχάλης Φωτιάδης για λογαριασμό της ομάδας, με τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης, Άρη Τεμεκενίδη, να επιβεβαιώνει την πρόθεση που υπάρχει για αλλαγή ονόματος.

  • Με πληροφορίες από το iefimerida.gr.