3 Ιούνιος 2019, 17:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιούνιος 2019, 17:17

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Προτεραιότητά μου η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η ασφάλεια της Θεσσαλονίκης

  • Κωνσταντίνος Ζέρβας: Προτεραιότητά μου η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η ασφάλεια της Θεσσαλονίκης
    Ο διάδοχος του Γιάννη Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Pixel/ Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Δικαιωμένος και ευγνώμων για το υψηλό ποσοστό που έλαβε στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με αντίπαλο τον Νίκο Ταχιάο, στο δήμο Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο νέος δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Δούλευα γι' αυτή την ώρα, δούλευα σκληρά. Η αυτοδιοικητική πρόταση, με εμένα και τους συνεργάτες μου αφοσιωμένους στα θέματα της πόλης, δεν ήταν καθόλου έκπληξη πως θα έβρισκε μεγάλη αποδοχή. Ήταν κάτι που η πόλη το ζητούσε. Το ζητούσε εδώ και καιρό», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το αποτέλεσμα των εκλογών, ωστόσο, έχει προκαλέσει και «υψηλό αίσθημα ευθύνης ότι δεν πρέπει να διαψεύσει αυτή την τόσο ισχυρή εντολή».

«Μένουμε πιστοί στην πόλη, ακολουθούμε τις δεσμεύσεις και την ατζέντα μας και από 1η Σεπτεμβρίου ο δήμος και η Θεσσαλονίκη θα νιώσει τις διαφορές στη διοίκηση και στα αποτελέσματα της», είπε χαρακτηριστικά. Επανέλαβε, δε, πως προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελούν τα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών και ιδιαίτερα η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και η ασφάλεια, όπου θα πέσει και το βάρος από τις πρώτες ημέρες της διοίκησης.

  • Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.