3 Ιούνιος 2019, 14:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιούνιος 2019, 12:47

Με ποντιακά γιόρτασε την επανεκλογή του στην Πάτρα ο Πελετίδης (βίντεο)

  • Με ποντιακά γιόρτασε την επανεκλογή του στην Πάτρα ο Πελετίδης (βίντεο)
    (Φωτ.: 902.gr)

Ένα μεγάλο γλέντι με… ποντιακό χρώμα, καπνογόνα και συνθήματα στήθηκε χθες στην Πάτρα έξω από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Πελετίδη. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης συγκέντρωσε το 70,91% στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και έτσι για μία ακόμα πενταετία θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Πατρέων.

Η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης και ο επανεκλεγείς δήμαρχος δεν δίστασε να χορέψει ποντιακό τίκ’ – άλλωστε είναι μέλος του «Φάρου» Ποντίων Πατρών και πρώην πρόεδρος του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πατρών.

«Με νέες δυνάμεις συνεχίζουμε την αγωνιστική μας πορεία», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Πελετίδης, ο οποίος χαρακτήρισε την επιτυχία του «λαϊκή νίκη για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο». Μάλιστα, εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια της δημοτικής Αρχής, των εργαζόμενων του δήμου και του πατραϊκού λαού.

«Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή», κατέληξε.