27 Μάιος 2019, 16:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μάιος 2019, 16:13

Αυτοκτονία 14χρονης: «Την αποπλάνησα» λέει ο 43χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος

  • Δραματική τροπή στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον ιερέα στη Μάνη
    (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 43χρονος που παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη μαθήτρια που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο άνδρας, που είναι ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, βαρύνεται με δύο κακουργήματα για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και για την κατάχρηση σε ασέλγεια, αλλά και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

«Την αποπλάνησα» φέρεται να είπε στην απολογία του.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι είχε σχέση και με μία ακόμα 14χρονη, που ήταν φίλη της κόρης του, και δεν αρνήθηκε ότι έχει στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες, όπως είπε, τραβήχτηκαν με τη συναίνεσή της. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και άλλο πορνογραφικό υλικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη που αυτοκτόνησε είχε πάνω της ένα γράμμα προς τον 43χρονο, μιας και λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελία των γονιών της στην αστυνομία. Η απολογία του κατηγορούμενου κράτησε λιγότερο από μία ώρα και κατά τη διάρκειά της φέρεται να ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.