24 Μάιος 2019, 22:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μάιος 2019, 21:54

Ράμπο της Εφορίας στο εστιατόριο της Μυκόνου με τα καλαμαράκια των 836 ευρώ!

  • Ράμπο της Εφορίας στο εστιατόριο της Μυκόνου με τα καλαμαράκια των 836 ευρώ!
    Η «απόδειξη» που ανέβασε στο Tripadvisor ο Αμερικανός τουρίστας

Τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή του εστιατορίου της Μυκόνου που έγινε διάσημο για τα… καλαμαράκια των 836 ευρώ αφαίρεσαν οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο. Η υπόθεση ξεκίνησε από την κριτική που ανέβασε στο Tripadvisor ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος (χωρίς υπερβολή) πλήρωσε 836 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρι, τρεις σαλάτες, έξι μπίρες, δύο μπουκάλια νερό και έναν χυμό.

Το εστιατόριο ανήκει σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Πλατύ Γυαλό και σύμφωνα με την καταγγελία στην παρέα των Αμερικανών δεν δόθηκαν ποτέ κατάλογοι.

Ο άτυχος τουρίστας πήγε στο ΑΤ Μυκόνου για να καταγγείλει το περιστατικό, ωστόσο ενημερώθηκε ότι η αστυνομία θα έπρεπε να είχε κληθεί όσο βρισκόταν στο εστιατόριο ώστε να υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω τα χρήματά του. Έτσι, γυρνώντας στην πατρίδα του αποφάσισε να γράψει μια εξαιρετικά αρνητική κριτική, η οποία έκανε το γύρο του κόσμου. Μάλιστα φωτογράφισε και ανέβασε και την «απόδειξη», η οποία δεν είναι καν η νόμιμη.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι κατά τον έλεγχο που έγινε από τους «Ράμπο» της Εφορίας στο εστιατόριο διαπιστώθηκαν δώδεκα φορολογικές παραβάσεις.