24 Μάιος 2019, 15:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μάιος 2019, 15:57

Ευρωεκλογές 2019: Σοβαρή καταγγελία του στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου

  • Ευρωεκλογές 2019: Σοβαρή καταγγελία του στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου
    Ο ε.α. στρατηγός σε παλαιότερη εμφάνισή του στην κεντρική εκδήλωση της ΠΟΕ τη 19η Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Για απόπειρα παραπλάνησης των ψηφοφόρων κάνει λόγο ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος εμπλέκοντας το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει πως στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης υπάρχει υποψήφιος που έχει το ίδιο όνομα με εκείνον και πως πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας προτρέπονται να ψηφίσουν τον «στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη», ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για διαφορετικό πρόσωπο.

«Πρόκειται για απλή και συνήθη συνεπωνυμία και παρακαλώ να ξεκαθαριστεί και να διαδοθεί», είπε.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

«Στο ευρωψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Λύσης" του Κυριάκου Βελόπουλου και στον αριθμό 42, υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη. Όπως πληροφορήθηκα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατά τη διανομή ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου κόμματος, οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, υπονοώντας ότι συμμετέχω στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και με εμφανή σκοπό να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους. Υποχρεώνομαι για άλλη μια φορά να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και προφανώς δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο αυτού του κόμματος. Πρόκειται για μια απλή και συνήθη συνεπωνυμία και παρακαλώ αυτό να ξεκαθαριστεί και να διαδοθεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το δικό μου όνομα είναι Φραγκούλης (όνομα) Φράγκος (επώνυμο) και επομένως έχουμε να κάνουμε με μια τεχνηέντως κατασκευασμένη συνωνυμία».