23 Μάιος 2019, 00:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μάιος 2019, 00:11

Βρετανία: Ένας ψηφιακός... Πούτιν παρουσιαστής εκπομπής στο BBC!

  • Τηλεγραφήματα Πούτιν σε ΠτΔ και πρωθυπουργό για την 25η Μαρτίου
    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν (φωτ. αρχείου: EPA / Alexey Nikolsky / Sputnik / Kremlin)

Ένα νέο τοκ σόου με παρουσιαστή τον... Βλαντίμιρ Πούτιν που θα αναλάβει να συντονίζει, αλλά και να παίρνει συνεντεύξεις από διάφορες προσωπικότητες, ετοιμάζει το βρετανικό δίκτυο BBC. Η χιουμοριστική εκπομπή «Απόψε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν» («Tonight with Vladimir Potin») θα παρουσιάζει ένας «εικονικός» Ρώσος πρόεδρος, δηλαδή ένα τρισδιάστατο, ψηφιακό κινούμενο σχέδιο, που θα έχει απέναντι του πραγματικούς καλεσμένους και πραγματικό κοινό, διευκρίνισε το BBC.

Τα πρώτα δύο πιλοτικά επεισόδια θα προβληθούν τον επόμενο μήνα, ενώ στο πρώτο ο «Πούτιν» ασχολείται με τον φεμινισμό και στο δεύτερο τον πρώην σύμβουλο του Τόνι Μπλερ, Άλιστερ Κάμπελ.

«Ο αγαπημένος ισχυρός άνδρας όλου του κόσμου, που έρχεται αντιμέτωπος με αρκούδες, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, επιτέλους πέτυχε τον υπέρτατο στόχο του: Ένα τοκ-σόου στο BBC», ανέφερε το βρετανικό δίκτυο κατά την παρουσίαση της νέας εκπομπής. «Ξεχάστε τη διεθνή πολιτική, αυτή η εκπομπή που θα γίνει σύντομα γνωστή σε όλον τον κόσμο συνιστά την τελική νίκη του Βλαντ, του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου», πρόσθεσε.

Οι σχέσεις της Βρετανίας με τη Ρωσία είναι ιδιαιτέρως τεταμένες μετά τη δηλητηρίαση του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στο Σόλσμπερι της νότιας Αγγλίας. Το Λονδίνο κατηγορεί ως υπεύθυνη τη Μόσχα, κάτι που οι ρωσικές αρχές διαψεύδουν κατηγορηματικά.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φ.Γ.