20 Μάιος 2019, 17:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μάιος 2019, 17:08

Markopoulo Park: Το παιχνίδι του Γκανιάν «απογείωσε» το ενδιαφέρον και τα κέρδη (φωτο)

  • Markopoulo Park: Το παιχνίδι του Γκανιάν «απογείωσε» το ενδιαφέρον και τα κέρδη (φωτο)
    Ο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ τερματίζει πρώτος
  • Markopoulo Park: Το παιχνίδι του Γκανιάν «απογείωσε» το ενδιαφέρον και τα κέρδη (φωτο)
  • Markopoulo Park: Το παιχνίδι του Γκανιάν «απογείωσε» το ενδιαφέρον και τα κέρδη (φωτο)
  • Markopoulo Park: Το παιχνίδι του Γκανιάν «απογείωσε» το ενδιαφέρον και τα κέρδη (φωτο)

Τα φαβορί επικράτησαν στο Markopoulo Park στις ιπποδρομίες της Κυριακής 19 Μαΐου, αλλά τα κέρδη ήταν πολύ καλά για τους φιλίππους που πόνταραν στο Γκανιάν, το πιο απλό παιχνίδι που χρειάζεται να βρεις μόνο τον νικητή. Η πριμοδότηση του παιχνιδιού του Γκανιάν με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες έχει «απογειώσει» το ενδιαφέρον και τα κέρδη.

Κάθε βδομάδα εκτός από την ενίσχυση με το ποσό των 2.000 ευρώ, έχει καθιερωθεί και Payout 90% για όλες τις ιπποδρομίες στον ελληνικό κουμπαρά.

Βρέθηκαν 150 νικητές στο Σκορ-6 με απόδοση 234 στο 1
Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και για το δημοφιλές παιχνίδι Σκορ-6, στο οποίο οι παίκτες πρέπει να προβλέψουν τον νικητή σε έξι κούρσες. Οι επιλογές των φιλίππων επιβραβεύθηκαν, αφού βρέθηκαν 150 νικητές με απόδοση 234 στο 1! Η τρίτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση είχε πλούσιο πρόγραμμα, με εφτά συναρπαστικές ιπποδρομίες, δύο κύπελλα και τρεις απονομές. Το τρόπαιο «EKO Racing Dirt Games» παρέλαβε ο Χρήστος Θεοδωράκης, ιδιοκτήτης της ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ, η οποία τερμάτισε πρώτη στην απόσταση των 1.200 μέτρων. Σε μια δυνατή αναμέτρηση η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ επικράτησε των υπόλοιπων φοράδων που συμμετείχαν στην ιπποδρομία και χάρισε το Κύπελλο Καρυάτιδων στην ιδιοκτήτρια των Στάβλων Καλαμαριάς Καλλιόπη Κύρκου.

Τη σκυτάλη πήρε ο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ ο οποίος, στη δεύτερη μόλις συμμετοχή του στο Μarkopoulo Park, επιβλήθηκε των αντιπάλων του και χάρισε το Κύπελλο 2019 στον ιδιοκτήτη του Γιώργο Μαλαδάκη.

Εκπλήξεις για τα παιδιά με σόου μαγικών και εντυπωσιακά αλπακά
Η νέα εποχή του ιπποδρόμου έχει γεμάτες κερκίδες, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να περάσει την Κυριακή του στο Markopoulo Park. Δεν είναι μόνο οι συναρπαστικές ιπποδρομίες που αποτελούν πόλο έλξης, αλλά και οι πολλές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, όπως οι αγώνες EKO Racing Dirt Games, που χάρισαν μοναδικές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά διασκέδασαν δοκιμάζοντας τις δεξιότητές τους στην ιππασία με τα αγαπημένα τους πόνι, φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά αλπακά και απόλαυσαν ένα σόου μαγικών και ταχυδακτυλουργικών κόλπων στο Family Club.

Θεαματικοί αγώνες ταχύτητας στην πίστα του Markopoulo Park
Οι ιπποδρομίες της ημέρας έδωσαν τη σκυτάλη στα ΕΚΟ Racing Dirt Games, τον αγώνα ταχύτητας Rallycross με τις χωμάτινες φόρμουλες στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Markopoulo Park. Οι πρωταγωνιστές του θεσμού έδωσαν σπουδαίες μάχες, με τους ημιτελικούς και τους τελικούς του αγώνα να έχουν συναρπαστική εξέλιξη.