5 Μάρτιος 2014, 12:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:29

Έλληνες, σας ευχαριστούμε για τη φέτα!

  • Έλληνες, σας ευχαριστούμε για τη φέτα!

Έλληνες, σας ευχαριστούμε για τη φέτα!

Φέτα, τζατζίκι, λάδι, φραπεδάκι, ουζάκι, χταποδάκι... Αυτοί και ακόμη 10 λόγοι ξεχωρίζουν τους Έλληνες απ’ όλο τον άλλο κόσμο σύμφωνα με τη Huffington Post. Ένα δημοσίευμα ύμνος για την ελληνική διατροφή!

"16 Food Reasons Greeks Are Better At Life" είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος. Τουτέστιν, 16 γαστρονομικοί λόγοι που οι Έλληνες είναι καλύτεροι στη ζωή. Ξέρουν να τρώνε, ισχύει... 

"Έχουμε τους Έλληνες να ευγνωμονούμε για τόσα πολλά" ξεκινά το κείμενο της εφημερίδας και κάνει αναφορά στα λαμπρά φιλοσοφικά μυαλά που γέννησε αυτός ο τόπος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη Δημοκρατία. 

"Ξεκάθαρα, χρωστάμε πολλά απ’ όσα είμαστε στην Ελλάδα. Είμαστε ευγνώμονες για πολλά από αυτά. Αλλά περισσότερο απ’ όλα είμαστε ευγνώμονες για τη φέτα", συνεχίζει! 

Και κάπως έτσι αρχίζει ο ύμνος στην ελληνική διατροφή, τον τρόπο που να ζει κανείς υγιεινά με κρασάκι, μεζεδάκια, ελαιόλαδο. 

Και αφού τα γράφει, τα φωτογραφίζει κιόλας. Έναν έναν, τους 16 γαστρονομικούς λόγους που η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλιθεί στους Έλληνες. 

Πηγή: newsit.gr