5 Μάρτιος 2014, 10:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:29

Ο Απόλλων 1926 δεν ξεχνάει ποτέ τις Ποντιακές του ρίζες

  • Ο Απόλλων 1926 δεν ξεχνάει ποτέ τις Ποντιακές του ρίζες

Ο Απόλλων 1926 δεν ξεχνάει ποτέ τις Ποντιακές του ρίζες

Στις 3 Μαρτίου 2014 ο Απόλλων 1926 αντιμετώπισε  τον Αιγινιακό για την 22η αγωνιστική της Football League. Ο αγώνας έληξε με 1-1.

Την προσοχή των φιλάθλων, στον αγώνα, τράβηξε το ολοκαίνουργιο πανό που γράφει “Τραπεζούντα” κάτι που ήταν γνωστό ότι ετοιμάζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Απόλλων 1926 δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να τιμήσει της Ποντικές του ρίζες.

Οι δηλώσεις προπονητών και παιχτών μετά τον αγώνα: 

Αλέξης Αλέξιου (Προπονητής Απόλλωνα): Σήμερα έπαιξαν δυο πολύ καλές και δυνατές ομάδες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και στους παίχτες μου, αλλά και στους αντίπαλου μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό. Εμείς ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πάθος και πείσμα στο παιχνίδι μας σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε το γκολ προηγηθήκαμε, αλλά για πολλοστή φορά βλέπουμε κάτι που βλέπει και ο κόσμος από την τηλεόραση, τα δυο πέναλτι και ειδικά το δεύτερο που ο παίκτης του Αιγινιακού πιάνει την μπάλα με τα χέρια του. Όπως έχω πει και στα προηγούμενα ματς, δεν σέβονται τον Απόλλωνα.

Νικολαΐδης (Προπονητής Αιγινιακού): Τι να πω… θέλω να πω για αυτήν την φαρσοκωμωδία του σημερινού ματς , ευτυχώς ήταν αναίμακτο για τις δυο ομάδες, καθώς λανθασμένα πήραν οι διαιτητές απόφαση να γίνει αυτό το ματς σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, αλλά και καιρικές συνθήκες. Συγχαρητήρια και στους 22 παίχτες που αγωνιστήκαν σήμερα και αυτό θα το έλεγα είτε νικούσαμε σήμερα, είτε χάναμε. Για αυτό το ματς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τεχνική μιας και ήταν ένα παιχνίδι να φύγει το κακό από επάνω μου. Πλέον εμείς κοιτάμε άμεσα στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Καρδίτσα. Όσο αφορά για τα πέναλτι δεν είχα εικόνα μιας και ήμουν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου. Σίγουρα ήταν άδικο και για τις δυο ομάδες που ξεκίνησαν αυτό το παιχνίδι.

Δημήτρης Καρατζιοβάλης (Παίκτης Απόλλωνα): Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια τους σήμερα, αλλά και στους αντίπαλους μας σε έναν τέτοιο κακό αγωνιστικό χώρο. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε με έναν δύσκολο παράγοντα μιας και οι αντίπαλοι παίζουν με δυο τερματοφύλακες. Πλέον έχουμε βγει από τον στόχο μας και θα πάμε για τα τέσσερα ματς που μένουν για όσο πιο ψηλά γίνεται.

Χρήστος Κουτσόσπυρος (Παίκτης Αιγινιακού): Δεν θα μιλήσω για το σημερινό ματς, ένα μπράβο σε όλους τους παίχτες που αγωνιστήκαν και για την προσπάθεια τους. Για εμάς έμειναν τέσσερα ματς ακόμα και ξεκινώντας από το επόμενο αγώνα μιας και κρίνεται μια ολόκληρη χρόνια, ώστε να τα δώσουμε το 100% και να πετύχουμε τον στόχο μας.