10 Μάιος 2019, 12:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μάιος 2019, 11:50

Από σήμερα τα δωρεάν εισιτήρια για την εκδήλωση «Πόντος: Σταύρωση και μνήμη» στο Ηρώδειο στις 19 Μαΐου

  • Από σήμερα τα δωρεάν εισιτήρια για την εκδήλωση «Πόντος: Σταύρωση και μνήμη» στο Ηρώδειο στις 19 Μαΐου

Με μια μεγάλη εκδήλωση σε ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία της Αθήνας, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών ανήμερα της 19ης Μαΐου τιμά τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Μαζί της θα είναι διακεκριμένοι καλλιτέχνες, αλλά και το κοινό της Αθήνας, το οποίο αναμένεται να γεμίσει το ρωμαϊκό θέατρο που έχει χωρητικότητα 5.000 ατόμων.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Πόντος: Σταύρωση και μνήμη» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τα δωρεάν δελτία εισόδου διατίθενται από σήμερα μέσω της ticketmaster, και το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να επιλέξει τις θέσεις που επιθυμεί, να συνδεθεί στην πλατφόρμα και στη συνέχεια να εκτυπώσει τα εισιτήρια του.

Στη σκηνή του Ηρωδείου θα βρίσκονται οι: Γιώργος Νταλάρας, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, Έλενα Κελεσίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Ουζουνίδου, Χάικ Γιαζιτζιάν, Σαρίνα Κρος, Πέλα Νικολαΐδη, Χρήστος Καλιοντζίδης, χορωδία και ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ αφηγητής θα είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Τη μουσική επιμέλεια έχουν ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σοφία Σπυράτου, χορούς θα παρουσιάσει το συγκρότημα «Έκνευσις».

Εκδηλωσεις