8 Μάιος 2019, 18:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Μάιος 2019, 17:21

Αποσύρεται από το πρωτάθλημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

  • Αποσύρεται από το πρωτάθλημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γεωργία Παναγοπούλου)

Την πρόθεσή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, «έως ότου επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων», ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ως εκ τούτου η ομάδα δεν θα κατέβει στον σημερινό αγώνα με την Κύμη.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Υπάρχει αδιαφορία από τους υπεύθυνους υπουργούς και τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς. Μας καθιστούν ξεκάθαρο ότι η τρομοκρατία και ο εκβιασμός υπερέχει των νόμων και των κανονισμών.

Ακόμα σημειώνεται ότι ο σύλλογος θα απέχει μέχρι να αποδοθούν ευθύνες και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό που ζητείται είναι αφενός να απαγορευτεί η ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό με βάση τον αθλητικό νόμο, και αφετέρου να γίνει αποπομπή από την κυβέρνηση του Γιώργου Βασιλειάδη, «ο οποίος εδώ και πέντε ημέρες παίζει με συνέπεια το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου και δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη, ώστε να διασφαλίσει τη νομιμότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Η απόφαση του Παναθηναϊκού πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, και ουσιαστικά πρόκειται για την αντίδραση στην απόφαση του Παναγιώτη Αναστόπουλου να μην σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα – ο έμπειρος ρέφερι δήλωσε κώλυμα μετά την παρουσία χούλιγκαν κάτω από το σπίτι του. Ουσιαστικά, το Τριφύλλι θεωρεί πως η ομάδα των αδερφών Αγγελόπουλου επιβάλλει με τον τρόπο της τη διαιτησία.