8 Μάιος 2019, 16:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Μάιος 2019, 16:16

Παρουσιάστηκε το βασιλικό μωρό του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο)

  • Παρουσιάστηκε το βασιλικό μωρό του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο)
    (Φωτ.: EPA / Domic Lipinski)
  • Παρουσιάστηκε το βασιλικό μωρό του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο)
    (Φωτ.: EPA / Domic Lipinski)

Ένα λεπτό μπροστά στις κάμερες με τον νεογέννητο γιο τους «χάρισαν» στο παγκόσμιο κοινό ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, δύο ημέρες μετά τη γέννησή του σε μαιευτήριο του Λονδίνου. Η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους με τον πατέρα να κρατά στην αγκαλιά του το βρέφος, σπάζοντας το άτυπο πρωτόκολλο που ήθελε το βασιλικό μωρό να παρουσιάζεται στον Τύπο έξω από την κλινική, όπως έκανε η Κέιτ Μίντλετον μετά και από τις τρεις γέννες της.

Το ζευγάρι στον σύντομο διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους δεν ανακοίνωσε το όνομά του γιου τους.

Έναν ακόμα νεοτερισμό που εισήγαγε η δούκισσα στη Μεγάλη Βρετανία είναι ότι ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια που έδωσαν το παρών στο παλάτι για την πρώτη εμφάνιση της οικογένειας ήταν και το CBS. Η πρόσκληση στο αμερικανικό δίκτυο, στο οποίο εργάζεται η στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ Γκέιλ Χιλ, προκάλεσε αίσθηση στη χώρα, καθώς τα ηνία κατείχε πάντα το BBC.

«Είναι ένα όνειρο, πέρασα δύο υπέροχες μέρες μαζί του», δήλωσε η νέα μητέρα, τονίζοντας ότι είναι κάτι το μαγικό και το εκπληκτικό. Το μωρό θα παρουσιαστεί στη βασίλισσα και στα άλλα μέλη της οικογένειας στον Πύργο του Ουίνδσορ.