7 Μάιος 2019, 15:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Μάιος 2019, 15:47

Μόλις 240 προσκλήσεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

  • Μόλις 240 προσκλήσεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου
    (Φωτ.: Intime)

Λίγο πάνω από 1.000 θα είναι οι θεατές που θα δουν από κοντά τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Μετά από τη σημερινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ αποφασίστηκε τελικά να δοθούν 1.040 ονομαστικές προσκλήσεις για τον τελικό: οι δύο φιναλίστ θα πάρουν από 120 προσκλήσεις, 600 θα πάρει η ΕΠΟ, ενώ οι υπόλοιπες 200 θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για τις οικογένειές τους.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τη Θύρα 31 και οι του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 23.

Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ πρότεινε να δοθούν ακόμα λιγότερες προσκλήσεις, ενώ απορρίφθηκε και η πρόταση να δοθούν από 500 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 500 στην ΕΠΟ υπό το φόβο ότι μπορεί να καταλήξουν σε οργανωμένους οπαδούς.

Στη σύσκεψη η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον Ανδρέα Δημάτο και την Αγγελική Αρκάδη, η οποία διόρθωσε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση όταν είπε ότι το τελικός γίνεται τελικά στην έδρα της ΑΕΚ. «Έδρα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε η γενική διευθύντρια της Ένωσης. Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετείχαν και οι Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Βασίλης Πλιάτσικας.

Το παρών στα γραφεία της ΕΠΟ έδωσαν εκπρόσωποι του ΟΑΚΑ και της ΕΛΑΣ αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, όχι όμως ο υπερσύμβουλος της FIFA Πετρ Φούσεκ που συμμετείχε στην πρώτη σύσκεψη.