7 Μάιος 2019, 12:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Μάιος 2019, 19:04

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς

  • Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς

Το pontos-news.gr χαρίζει στους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία «Ζητείται ψεύτης» του ποντιακής καταγωγής Δημήτρη Ψαθά, στο θέατρο Παλλάς, για το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαΐου στην απογευματινή παράσταση των 6μ.μ. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε τις προσκλήσεις, συμπληρώστε τα στοιχεία σας την παρακάτω φόρμα. Οι 5 πιο γρήγοροι κερδίζουν!

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο e-mail που θα δηλώσουν.

Η υπόθεση του έργου
Ο Θεόδωρος Πάρλας, ή «Ψευτοθόδωρος», δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για να αξιοποιήσει αυτό το ταλέντο του. Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη, στο κατοπινό αφεντικό του, τον βουλευτή Φερέκη, θα του ανοίξουν διάπλατα το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερος του βουλευτή. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται προκειμένου να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους του. Στην καριέρα του όμως βρίσκει αντίπαλο τη σύζυγο του βουλευτή, τη γοητευτική Τζένη Φερέκη, γιατί «όσο ταλέντο και να έχει ένας άντρας στις ψευτιές, πάντα τον ξεπερνάνε οι γυναίκες...», όπως λέει στο έργο ο συγγραφέας Δημήτρης Ψαθάς διά στόματος Ψευτοθόδωρου.

Πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Γεωργούλης στο ρόλο του Ψευτοθόδωρου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης ως βουλευτής Φερέκης, η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την Τζένη, την έξυπνη σύζυγο του βουλευτή, τον «πιστό φίλο» του ζευγαριού ενσαρκώνει ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ η Αποστολία Ζώη θα είναι η χορεύτρια του καμπαρέ Πίτσα-Κίτσα. Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας. Συμμετέχει τριακονταμελής θίασος.

Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.