5 Μάιος 2019, 20:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Μάιος 2019, 19:56

Serial killer στην Κύπρο: Σε παιδί ανήκει η σορός στη δεύτερη βαλίτσα

  • Serial killer στην Κύπρο: Σε παιδί ανήκει η σορός στη δεύτερη βαλίτσα
    (Φωτ.: EPA / Κάτια Χριστοδούλου)

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κόκκινη Λίμνη ανήκει σε παιδί. Η βαλίτσα είναι μικρότερων διαστάσεων από την προηγούμενη και σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε τη σορό ενός παιδιού που ήταν ντυμένο. Ακριβής ταυτοποίηση θα γίνει μετά τη νεκροτομή και τις εξετάσεις DNA.

Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως το Σάββατο το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Πρόσθεσε δε ότι στις πέντε το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς, δίνοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας εντοπίστηκε το αντικείμενο, προσεγγίστηκε, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μια βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε σορός σε κατάσταση αποσύνθεσης.

  • Με πληροφορίες από philenews.com, ΚΥΠΕ.