3 Μάιος 2019, 15:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Μάιος 2019, 15:14

Ο Κώστας Αγέρης στην Τραπεζούντα για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ (βίντεο)

  • Ο Κώστας Αγέρης στην Τραπεζούντα για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ (βίντεο)
    Φωτογραφίες του Κ. Αγέρη από τον Πόντο (φωτ.: instagram/Κώστας Αγέρης)

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του τηλεοπτικού σταθμού Open, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, έδωσε συνέντευξη την Πέμπτη 2 Μαΐου ο τραγουδιστής Κώστας Αγέρης μιλώντας για την ποντιακή καταγωγή του, το νέο τραγούδι του για τον Πόντο αλλά και την τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει.

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού έγιναν στην Τραπεζούντα και την Κωνσταντινούπολη, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το μοντέλο Εύη Ιωαννίδου.

«Είμαι τέταρτης γενιάς Πόντιος. Ο προπάππος μου ξεριζώθηκε. Ο παππούς μου μού τραγουδούσε ποντιακά μοιρολόγια κι έκλαιγα. [...] Ζητάμε αναγνώριση και δικαίωση, όχι εκδίκηση για τη Γενοκτονία. Ετοιμάζω και φέτος ένα αφιέρωμα για τον Πόντο, το οποίο αφορά ένα νέο τραγούδι που λέγεται "Για σένα πατρίδα μου". Τα γυρίσματα έγιναν στον Πόντο, στη σημερινή Τουρκία, στην Τραπεζούντα και την Κωνσταντινούπολη. [...] Συμμετείχαν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Εύη Ιωαννίδου» ανέφερε ο Αγέρης στη συνέντευξή του.


Εύη Ιωαννίδου, Κώστας Αγέρης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην Τραπεζούντα

Κλείνοντας τόνισε: «Ο στόχος μου τα τελευταία χρόνια είναι να μπορέσω να μεταδώσω το τι εστί Πόντιος και Γενοκτονία. Να προβληματίσω τον κόσμο».


(Βίντεο: zappit.gr)