2 Μάρτιος 2014, 14:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:30

Βίντεο με τα φριχτά βασανιστήρια βιαστών στην Ινδία κάνει το γύρο του κόσμου

  • Βίντεο με τα φριχτά βασανιστήρια βιαστών στην Ινδία κάνει το γύρο του κόσμου

Ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνονται τα φριχτά βασανιστήρια βιαστών στην Ινδία, κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. προβολές.

Ο σκηνοθέτης του βίντεο, θέλησε να δείξει στους βιαστές που πληθαίνουν συνέχως στην Ινδία, τι τους αξίζει να πάθουν. Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι οι εικόνες είναι...αληθινές.

Έφτιαξε λοιπόν ένα βίντεο με τον τίτλο «Οι βιαστές στο Δελχί» (Delhi rapists), στο οποίο τους γδύνει – για να ακριβολογούμε, τους αφήνει μόνο με τα εσώρουχα-τους κρεμάει και τους βασανίζει. Την όντως σκληρή τιμωρία των βιαστών στο Νέο Δελχί, αποτύπωσε ο δημιουργός του και οι εικόνες του συζητιούνται και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. Το γεγονός ότι πρόκειται για προϊόν της καλλιτεχνικής του φαντασίας,δεν αναιρεί το ότι οι προβολές (views) του βίντεο είναι πάρα πολλές.

Οι βιασμοί στην Ινδία εξάλλου δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, το πρόσφατο περιστατικό του ομαδικού βιασμού και της ληστείας Δανής τουρίστριας, πήρε μεγάλη έκταση κι έφερε αντιδράσεις και απ’ το εξωτερικό. Αυτό στάθηκε σαν αφορμή για να αποτυπώσει την ιδανική τιμωρία ο σκηνοθέτης του ερασιτεχνικού αυτού βίντεο.

Όσο για το σενάριο, αφορά στην ιστορία ενός Ινδού που αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από μία ομάδα βιαστών, τους οποίους οδηγεί στην ύπαιθρο και τους υποβάλλει σε φρικτά βασανιστήρια. Πρόκειται ακριβώς για την τιμωρία που θα επέβαλε ο σκηνοθέτης σε βιαστές. Αξίζει να προσθέσουμε πως ο καλλιτέχνης δεν θέλει – ακόμα – να δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα.

Δείτε το βίντεο στο τέλος του κειμένου...

Πηγή: exedra.gr