1 Μάιος 2019, 19:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Μάιος 2019, 19:51

Βρέθηκε το δίχρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί στην Ομόνοια

  • Βρέθηκε το δίχρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί στην Ομόνοια

Βρέθηκε σήμερα (1/5) ο Σααμπάν Χαγιάνι, 2 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 30/4/2019 από την περιοχή της Ομόνοιας. Ο Σααμπάν είναι καλά στην υγεία του και πλέον ασφαλής με τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» έλαβε κλήση από πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι είδε τον μικρό Σααμπάν να περιφέρεται εχθές το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας και τον περιέθαλψε.

Σήμερα το πρωί, ο ίδιος πολίτης, ενημερώθηκε μέσω του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων «Amber Alert Hellas» για την εξαφάνιση του Σααμπάν και άμεσα κάλεσε το «Χαμόγελο του Παδιού» και ανέφερε τι είχε συμβεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να ευχαριστήσει τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, την εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών Νικολού Μαρία- Ελένη, καθώς και το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας για την άμεση ανταπόκρισή τους και συνεργασία, τα οποία βοήθησαν να προσπεραστεί κάθε εμπόδιο και να υπάρξει αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 2χρονου Σααμπάν. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Σααμπάν Χαγιάνι και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.