1 Μάιος 2019, 09:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Μάιος 2019, 08:47

Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήρια, με προσωπικό ασφαλείας ο ΟΑΣΘ

  • Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήρια, με προσωπικό ασφαλείας ο ΟΑΣΘ
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια θα τιμήσουν οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης την εργατική Πρωτομαγιά. Στις 10:30 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου, ενώ την ίδια ώρα μέλη του Εργατικού Κέντρου και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Για τις 10:30 είναι το κάλεσμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στην Καμάρα. Από την άλλη, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, της ΟΚΔΕ και της Λαϊκής Ενότητας θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας.

Ο ΟΑΣΘ θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας και το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετείται από συγκεκριμένο αριθμό λεωφορείων. Κανονικά θα κινηθούν μόνο τα λεωφορεία της νυχτερινής γραμμής 1Ν ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο και τα ειδικά λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.

  • Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα στον οποίο αναφέρονται οι γραμμές, ο αριθμός λεωφορείων και οι ώρες κυκλοφορίας ανά γραμμή (πρώτο και τελευταίο δρομολόγιο).