24 Απρίλιος 2019, 20:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Απρίλιος 2019, 19:23

Κύπρος: Και τρίτη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 35χρονο

  • Κύπρος: Και τρίτη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 35χρονο
    Άποψη του μεταλλείου στο Μιτσερό (φωτ.: sigmalive.com)

Με κομμένη την ανάσα εξακολουθεί η Κύπρος να παρακολουθεί την υπόθεση του 35χρονου αξιωματικού Ν.Μ., του φερόμενου ως serial killer μιας και έχει ήδη παραδεχθεί ότι έπνιξε δύο γυναίκες από τις Φιλιππίνες κατά τη διάρκεια του σεξ και πέταξε τα πτώματά τους σε φρεάτιο εγκαταλελειμμένου μεταλλείου στο Μιτσερό.

Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να ερευνήσουν τη λίμνη Ξυλιάτου όπου ο «Ορέστης» (έτσι παρουσιαζόταν) πέταξε τη σορό της 6χρονης κόρης του πρώτου του θύματος.

Πλέον ο 35χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία εκ προμελέτης και τρίτης γυναίκας που έχει δηλωθεί ως εξαφανισμένη. Οι Αρχές εξέδωσαν νέο ένταλμα σύλληψης και ο αξιωματικός αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο θα αποφασίσει αν θα παραταθεί η κράτησή του. Αυτό που «πρόδωσε» τον φερόμενο ως serial killer είναι τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που συνδυάστηκαν με μια μαρτυρία – άλλωστε όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του προκειμένου να τον συλλάβουν ο 35χρονος προσπάθησε να καταπιεί την κάρτα SIM του κινητού του.

Οι έρευνες, εκτός από τη λίμνη Ξυλιάτου όπου σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σκάφανδρο με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη, συνεχίζονται και στο φρεάτιο του μεταλλείου με τη χρήση ρομποτικής κάμερας που μέχρι στιγμής έχει κατέβει σε βάθος 60 μέτρων.