23 Απρίλιος 2019, 12:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απρίλιος 2019, 12:25

Λυκουρέζος: Δεν έχω σχέση με τη «μαφία των φυλακών»

  • Λυκουρέζος: Δεν έχω σχέση με τη «μαφία των φυλακών»
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Εξαιρετικά φειδωλός, χωρίς να θέλει να μπει στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ήταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. «Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με αυτή την ιστορία», είπε ο γνωστός ποινικολόγος αναφερόμενος στη «μαφία των φυλακών». Για την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δήλωσε ικανοποιημένος, και πρόσθεσε ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

Λυκουρέζος: Νιώθω ικανοποίηση που σε αυτό το στάδιο ξεπεράστηκαν τα εμπόδια. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους κριτές μου, και θα αποδειχθεί σύντομα.

Ο ποινικολόγος σημείωσε ότι κάποιοι επιχείρησαν να δώσουν πολιτική χροιά στην υπόθεση, και προανήγγειλε ότι θα πει ονόματα «εάν υπάρχουν». Ακόμα, δήλωσε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στη μάχιμη δικηγορία, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη στάση που τήρησε η Κατερίνα Παπακώστα είπε ότι η «αναδίπλωση ήταν ατυχέστατη», και έκανε λόγο για βάναυση παραβίαση του νόμου που απαγορεύει στους κρατικούς φορείς να εκφράζουν άποψη για εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις.