18 Απρίλιος 2019, 08:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Απρίλιος 2019, 08:40

Νέο ντου της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια − Έγιναν πάνω από 70 προσαγωγές

  • Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Διορία 15 ημερών να εκκενωθούν τα υπό κατάληψη κτήρια
    Επιχείρηση της αστυνομίας σε κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Μπουμπουλίνας στην περιοχή των Εξαρχείων (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Περισσότερες από 70 προσαγωγές έχουν γίνει έως τώρα στη νέα επιχείρηση για την εκκένωση κτηρίων που τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων, την οποία πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί η ΕΛΑΣ. Aυτή τη φορά η επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μετέχουν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, γίνεται σε δύο κτήρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια, ένα στην οδό Μπουμπουλίνας και ένα στη Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και σε μια οικία για υπόθεση ναρκωτικών.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά τις νέες δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα για τα Εξάρχεια, η οποία μεταξύ άλλων είπε ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο».

H προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παντελής Σαΐτας)

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ /Δ.Κ.