8 Απρίλιος 2019, 12:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Απρίλιος 2019, 11:48

Νέο τραγούδι από τους ΑΒΒΑ εντός του 2019

  • Νέο τραγούδι από τους ΑΒΒΑ εντός του 2019
    Οι ABBA στις δόξες τους, το 1974 (φωτ.: EPA / Olle Lindeborg)

Ο Μπιορν Ουλβέους (Björn Ulvaeus) των ABBA ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν ένα νέο τραγούδι τον «Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο» από το τετραμελές σουηδικό ποπ γκρουπ, 37 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ. Ο μουσικοσυνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός δήλωσε στην εφημερίδα Ekstra Bladet της Δανίας ότι «χρειαζόμαστε πολύ χρόνο» για τη δημιουργία του βίντεο με τα avatar των μελών του συγκροτήματος, προσθέτοντας ότι το πρότζεκτ «έχει καθυστερήσει πάρα πολύ».

Οι ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της ποπ/ντίσκο μουσικής, Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad και Agnetha Fältskog έχουν ανακοινώσει ότι επανασυνδέθηκαν για να σχεδιάσουν μια εικονική περιοδεία με ψηφιακά είδωλα, και ότι ένα από τα δύο νέα τραγούδια τους έχει τίτλο «I Still Have Faith in You».

Το σουηδικό συγκρότημα γνώρισε τεράστια φήμη κερδίζοντας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 1974 με το «Waterloo» και έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του 1970, όπως τα «Dancing Queen», «Take a chance on me», «Mamma Mia» κ.ά.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.