7 Απρίλιος 2019, 20:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Απρίλιος 2019, 20:16

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

  • Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Η ταραγμένη σχέση του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα με την εν διαστάσει σύζυγό του φαίνεται πως επέδρασε καθοριστικά για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη μονοκατοικία της οδού Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας. Ο 27χρονος φέρεται ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του, αλλά δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, η τραγωδία φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες προτού αποκαλυφθεί το πρωί.

Ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του. Τους βρήκε η 21χρονη Ρομά μητέρα του παιδιού, η οποία πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της γύρω στις 09:00 το πρωί, επειδή δεν της απαντούσαν στο τηλέφωνο και ανησυχούσε.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και περίπου έναν χρόνο για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα. Ωστόσο, υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί. Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Όπως διαπιστώθηκε, η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και η κλοπή είχε δηλωθεί από τον Ρομά ιδιοκτήτη της. Το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Τ.